نقــد رســــانــه

باز مهندسی افکار عمومی در باز نشر اخبار رسانه ای

نقــد رســــانــه

باز مهندسی افکار عمومی در باز نشر اخبار رسانه ای

در مهندسی افکار عمومی،
علاوه بر تنوع رسانه ها،
هم افزایی
در اقناع مخاطبِ هوشمند نیز،
لازم است.

کلمات کلیدی
آخرین نظرات
پیوندهای روزانه
تهدید و دخالت احتمالی آمریکا در سوریه یک فاجعه است
1392\06\06 - 12:20 PM


رهبر معظم انقلاب اسلامی تهدید آمریکا به دخالت در سوریه را فاجعه ای قطعی برای منطقه خواندند و تأکید کردند: هرگونه دخالت و جنگ طلبی یقیناً به ضرر آتش افروزان خواهد بود.


به گزارش واحد مرکزی خبر، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در نخستین دیدار هیأت دولت یازدهم، «سلامت اعتقادی و اخلاقی ، خدمت به مردم ، عدالت ، سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد ، قانون گرایی ، حکمت و خردگرایی و تکیه بر ظرفیت درون زای کشور» را از جمله شاخصه های مهم دولت مطلوب اسلامی خواندند و تاکید کردند: اقتصاد و علم را در اولویت قرار دهید و با مهار تورم ، تأمین نیازهای اساسی مردم ، رونق تولید و ایجاد تحرک و آرامش در عرصه اقتصادی ، امید مردم به آینده را استمرار و افزایش دهید.

ایشان همچنین تهدید امریکا به دخالت در سوریه را، فاجعه ای قطعی برای منطقه خواندند و تأکید کردند: هرگونه دخالت و جنگ طلبی یقیناً به ضرر آتش افروزان خواهد بود.

حضرت آیت الله خامنه ای با تبریک هفته دولت خاطرنشان کردند: هفته دولت با نام دو شهید فرزانه رجایی و باهنر زینت یافته است و اقدام همه دولتها در سرلوحه قرار دادن نام و اهداف این دو شهید، حرکتی پرمعنا است.

ایشان با تحسین سرعت عمل و پیگیری رئیس جمهور برای معرفی فوری وزیران افزودند: رأی خوب مجلس به وزیران پیشنهادی نیز زمینه ساز آغاز بکار سریع و نشان دهنده هماهنگی ارزشمند دو قوه بود.

رهبر انقلاب با اشاره به «سوابق روشن مبارزاتی و انقلابی و مواضع خوب آقای روحانی در سه دهه اخیر» وی را رئیس جمهوری مطلوب و مورد اعتماد خواندند و در ادامه سخنانشان به تبیین شاخص های مهم دولت مطلوب اسلامی پرداختند.

حضرت آیت الله خامنه ای سلامت اعتقادی و اخلاقی را از شاخص های برجسته دولت مطلوب اسلامی برشمردند و افزودند: در این زمینه مجموعه بیانات ، رهنمودها و مواضع امام خمینی شاخصی اساسی است که اگر عملاً پایبند و دلبسته آنها باشیم به فضل الهی به پیش خواهیم رفت.

رهبر انقلاب اطمینان و اعتماد کامل به وعده های یاری خداوند را کاملاً ضروری برشمردند و در تبیین دومین شاخص دولت مطلوب خدمت به مردم را گفتمان اصلی دولت اسلامی و فلسفه وجودی مسئولان خواندند.

رهبر انقلاب عبور سریع فرصت خدمت به مردم را به دولت جدید گوشزد کردند و افزودند: فرصت 4 یا 8 سال مسئولیت به سرعت می گذرد اما همین مدت محدود ، شامل فرصت های بی پایان برای خدمت به ملت است که نباید هیچ کدام را از دست داد.

حضرت آیت الله خامنه ای در بحث خدمت به مردم،نگاه و کار جهادی را ارزشمند برشمردند و افزودند: من بشدت مخالف بی قانونی هستم اما در چارچوب قوانین نیز می توان به دور از نگاه مرسوم اداری، با «نگاه جهادی و شوق آرمانی»، عمل کرد و موانع را پشت سر گذاشت.

حضرت آیت الله خامنه ای عدالت را از دیگر شاخص های مهم دولت مطلوب اسلامی برشمردند و افزودند: همچنانکه قبلاً نیز تأکید شده ما در پی پیشرفت و یا به تعبیر رایج ، توسعه هستیم اما قطعاً این پیشرفت باید با عدالت همراه باشد و گرنه جامعه مانند کشورهای غربی دچارشکاف و تبعیض و نارضایتی خواهد شد.

ایشان با اشاره به ضرورت سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد به عنوان چهارمین شاخص دولت مطلوب ، به اعضای دولت جدید یادآور شدند: منصب حکومتی جایگاه وسوسه انگیز قدرت و منابع مادی است، مانند یک چشم بصیر و یک نورافکن قوی و دائم، مراقب باشید دستگاه تحت مدیریت شما از وسوسه هرگونه فساد، در امان بماند.

حضرت آیت الله خامنه ای، قانونگرایی را از دیگر شاخص های بسیار مهم دولت مطلوب دانستند و افزودند: ممکن است برخی قوانین ناقص یا معیوب باشد اما ضرر عمل نکردن به همین

قوانین بیشتر از اجرای آنهاست بنابراین تلاش کنید قانون گرایی در همه دستگاهها نهادینه شود.

رهبر انقلاب اجرای اسناد بالادستی از جمله سیاستهای کلی نظام و سند چشم انداز را از لوازم قانون گرایی برشمردند و افزودند: مصوبات شوراهای عالی از جمله شورایعالی انقلاب فرهنگی و شورایعالی فضای مجازی که بسیار مهم است باید معتبر شناخته و براساس آنها عمل شود.

حکمت و خردگرایی ششمین شاخص مورد تأکید رهبر انقلاب در دیدار با آقای روحانی و کابینه وی بود.

ایشان با توصیه مؤکد به دولت برای استفاده از ظرفیت خوب کارشناسان داخلی در همه زمینه ها و عرصه ها افزودند: باید قبل از هر اقدام و حتی هر اظهار نظر و موضع گیری، مطالعات کارشناسی لازم انجام شود چرا که هزینه برطرف کردن تبعات منفی کارهای ناپخته و سخنان ناسنجیده بسیار زیاد است.

تکیه بر ظرفیت درون زای داخل کشور، نکته مهم دیگری بود که رهبر انقلاب توجه هیأت وزیران را به آن جلب و تأکید کردند: کلیه حل مشکلات در ظرفیتها و امکانات داخل کشور است که باید با خردمندی از آنها بهره گرفت.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: این حرف به معنای استفاده نکردن از ظرفیتهای بیرونی نیست بلکه نکته اساسی این است که نباید به خارج امید بست و از جبهه دشمنان انقلاب ، انتظار دوستی و صمیمیت داشت.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه سخنان خود مسائل اقتصادی و پیشرفت علمی را دو اولویت اصلی کشور خواندند که باید مورد توجه و اهتمام ویژه قوه مجریه و همچنین قوای دیگر قرار گیرند.

ایشان افزودند: ایجاد ثبات و آرامش ذهنی در مردم و بازار ، کاهش تورم ، تأمین نیازهای اساسی مردم و تحرک بخشیدن به تولید ملی را در دستور کار خود قرار دهید.

رهبر انقلاب اسلامی خاطر نشان کردند: این اقدامات فوری ، در واقع آغاز حماسه اقتصادی است که البته تحقق حماسه اقتصادی نیازمند حرکتی بلندمدت است.

ایشان افزودند: هیچ انسان منصفی از دولت توقع حل سریع همه مشکلات اقتصادی را ندارد ولی انتظار حرکت به سمت حل مشکلات با نگاه حکیمانه و مدبرانه وجود دارد.

رهبر انقلاب با اشاره به  بررسی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفتند: اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد ریاضتی نیست بلکه اقتصادی است که بتواند در مقابل بحران ها و جزر و مدهای بین الملل کشور را به پیش ببرد.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین به حرکت پرشتاب علمی که از 10 سال پیش آغاز شده است، اشاره و تأکید کردند: این حرکت پرشتاب علمی به هیچ وجه نباید متوقف شود.

حضرت آیت الله خامنه ای کلید اصلی حل مشکلات اقتصادی کشور را تکیه بر علم دانستند و با توصیه موکد به دولت برای حمایت از شرکت های دانش بنیان خاطر نشان کردند: یکی از موضوعات مهم در حرکت علمی کشور ، تکمیل زنجیره علم و فناوری است.

رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع سیاست خارجی اشاره کردند و تأکید کردند: اگر در این عرصه، عزت، حکمت و مصلحت بدرستی فهم و اجرا شود، سیاست خارجی در طراز نظام جمهوری اسلامی خواهد شد.

حضرت آیت الله خامنه ای به شرایط حساس و بحرانی منطقه نیز اشاره کردند و گفتند: ما به هیچ وجه تمایلی به دخالت در امور داخلی مصر نداریم اما، نمی توانیم چشمان خود را بر کشتار مردم مصر ببندیم.

ایشان تأکید کردند: عامل این کشتار هرکسی که باشد، از نظر جمهوری اسلامی ایران محکوم است.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به لزوم بازگشت به دموکراسی در مصر، گفتند: جنگ داخلی در مصر یک فاجعه برای دنیای اسلام و منطقه خواهد بود.

رهبر انقلاب اسلامی درخصوص تحولات سوریه، تهدید و دخالت احتمالی امریکا را یک فاجعه برای منطقه خواندند و تأکید کردند: اگر چنین اقدامی انجام شود، امریکاییها قطعاً همانند دخالت در عراق و افغانستان، ضرر خواهند کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: دخالت قدرتهای فرامنطقه ای و خارجی در یک کشور، نتیجه ای جز آتش افروزی نخواهد داشت و نفرت ملتها از آنها را نیز افزایش خواهد داد.

ایشان تأکید کردند: این آتش افروزی همچون جرقه ای در انبار باروت است که ابعاد و پیامدهای آن نامشخص خواهد بود.

در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهور در سخنانی با گرامیداشت هفته دولت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر،گفت: رویکرد دولت در عرصه سیاست داخلی ، ایجاد امنیت لازم در همه ابعاد برای آرامش جامعه و تحقق حقوق شهروندی مردم است.

آقای روحانی یکی از اهداف اصلی دولت یازدهم را ایجاد وفاق و انسجام و همدلی در عرصه اجتماعی، کاهش شکافها و استفاده از ظرفیت های همه دلسوزان و پابندان به «انقلاب، راه امام و خط رهبری» دانست و خاطرنشان کرد: دولت مصمم به حفظ و افزایش اعتماد و امید افزایش یافته مردم است.

رئیس جمهور به دخالت های بیگانگان و شرایط پرآشوب منطقه اشاره کرد و گفت: در چنین شرایطی کشور ایران دارای ثبات و آرامش و امنیت ملی به معنی واقعی کلمه است اما دشمن تلاش دارد تا با فشارهای سیاسی و اقتصادی، بر جامعه و مردم تأثیرگذار باشد.

آقای روحانی تأکید کرد: با وجود این فشارها، ملت ایران نشان داده است که در مقابل تحریم ها ایستادگی خواهد کرد و از حقوق مسلم خود صرفنظر نخواهد کرد.

رئیس جمهور افزود: اگرچه تحریم ها، مشکلاتی را برای زندگی مردم بوجود آورده است اما این فشارها، تنفر تاریخی مردم را به کشورهایی که این تحریم ها را اعمال می کنند بویژه غرب، عمیق تر خواهد کرد.

آقای روحانی خاطرنشان کرد: دولت در عرصه بین المللی، همزمان، از زبان همزیستی مسالمت آمیز و زبان مقاومت و ایستادگی استفاده خواهد کرد.

رئیس جمهور همچنین گزارشی از شرایط کشور بیان کرد و گفت: مشکلات ناشی از فشارهای اقتصادی موجب شده است که بخشهای مختلف کشور از جمله بانک ها و بنگاههای تولیدی با مشکلات عدیده ای مواجه شوند.

آقای روحانی ، تأمین کالاهای اساسی مردم، تأمین منابع یارانه نقدی و تلاش برای افزایش تولید نفت و گاز را سه اولویت دولت در بخش اقتصادی برشمرد و خاطرنشان کرد: با وجود همه مشکلات و پیچیدگی ها، دولت به آینده کاملاً امیدوار و به حل مشکلات مصمم است.

آقای روحانی اعضای دولت را فرزندان انقلاب و پیروان خط امام (ره) و پایبندان به دیدگاههای رهبری دانست و گفت: همه اعضای دولت آماده ایثار و فداکاری و خدمت به مردم و حل مشکلات، هستند.

رئیس جمهور در پایان ضمن تشکر از حمایت های رهبر انقلاب اسلامی از دولت یازدهم، از همکاری مجلس شورای اسلامی در رأی اعتماد به وزراء قدردانی کرد.


منبع:

واحد مرکزی خبر

۹۲/۰۶/۰۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی